Klankschalenconcert in Podium De Vlam.
Klankschalenconcert in Podium De Vlam. Foto: Magicbowls via Pixabay

Klankschalenconcert in Podium De Vlam

Algemeen

RHENEN - Op zondag 3 april kun je jezelf even onderdompelen in rust tijdens een klankschalenconcert. Het concert begint om 10.30 uur in Podium De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen. Ervaring is niet vereist, je bent van harte uitgenodigd om te komen genieten en ontspannen.

Het geluid van klankschalen geeft de meeste mensen een harmonieus gevoel. Dat ontstaat doordat er meerdere hoofdtonen te horen zijn, die vaak ook lekker in het gehoor liggen. Op deze zondagochtend neemt Thérèse Evers je mee op een innerlijke reis met de geluiden van klankschalen en andere instrumenten. Een uitnodiging om met lichaam, geest en open hart te komen genieten van een uur klankschalen, rainsticks, oceandrums, bellen en gongs.

Dekentje mee

Je kunt tijdens dit klankconcert op de grond liggen of zitten (neem dan een matje, kussentje en deken mee indien gewenst), maar je kunt het ook volgen terwijl je rustig op een stoel zit. Er wordt verder niets van je verwacht, enkel zitten of liggen en de krachtige resonantie van de klanken op je in laten werken. Na afloop is er gelegenheid om iets te delen over wat je ervaren hebt, maar als je daar geen zin in hebt en meteen naar huis wilt gaan, het is allemaal goed.

Voel je je geïnspireerd? Kom dan zondag 3 april naar Podium De Vlam. Opgave is niet noodzakelijk, wel gewenst. Dit kan via trudialblas@gmail.com. Kaarten 10 euro (Vrienden 7,50), pinbetaling aan de deur. Meer informatie staat op www.podiumdevlam.nl/agenda.