Onky Donky Huis ontving bewoners De Tollekamp

Algemeen

RHENEN - Normaal gesproken organiseert stichting Onky Donky voor kinderen van 3 - 12 jaar die beperkt worden in het kind zijn, een onvergetelijke dag in het Onky Donky huis gevestigd in Ouwehands Dierenpark. Voor NLDoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland gaat Onky Donky het net iets anders doen. Met een grote groep vrijwilligers maken zij het verschil voor een groep ouderen. Ook voor deze doelgroep kan zo’n dagje uit een lichtpuntje zijn! 

De vrijwilligers van Onky Donky openden daarom op vrijdag 11 maart de deuren voor de bewoners van woonzorgcentrum De Tollekamp. Een groep van vijftien ouderen werd door Vervoersbedrijf Noot Personenvervoer rond 10.00 uur opgehaald. Noot sponsorde de rit volledig voor deze mooie dag. Daarna werden ze ontvangen in het Onky Donky huis met koffie en gebak. 

Ruim 15 vrijwilligers waren aanwezig om de ouderen een heelrijk rondje door het Ouwehands Dierenpark te begeleiden. Een plek waar veel Rhenenaren mooie herinneringen hebben liggen. In de middag stond een uitgebreide lunch voor ze klaar in het Onky Donky huis. Een vrijwilliger van Onky Donky zong live een aantal mooie klassiekers. 

Kortom een heerlijke verwendag uit, met alles erop en eraan. Een uitgebreide lunch, bezoek aan Ouwehands Dierenpark en uiteraard live muziek, dit allemaal mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers van stichting Onky Donky, Wwoonzorgcentrum De Tollekamp, Noot personenvervoer en de landelijke actie NLDoet!