JobGroup aan de slag.
JobGroup aan de slag. Foto: Eline van Berkum

Start nieuwe JobGroup voor werkzoekenden

Algemeen

RHENEN - ‘Ik heb de JobGroup als zeer positief ervaren. Het is top dat mensen vrijwillig tijd vrij willen maken, om andere mensen te helpen bij het zoeken en vinden van een baan. Het heeft mij echt geholpen; mijn zelfvertrouwen is weer opgebouwd!’ Een uitspraak van de 40-jarige Tim die aanvankelijk aarzelde om mee te doen, omdat hij dacht dat hij het zelf wel moest kunnen. 

Heb je je baan verloren? Wil je eigenlijk ander werk, maar weet je nog niet precies wat? JobHulpMaatje Rhenen kan je daarbij helpen.

Op dinsdagavond 29 maart start er weer een JobGroup in De Westpoort in Rhenen. Samen met een groepje andere werkzoekenden ga je onder deskundige leiding aan de slag op zeven opeenvolgende dinsdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur.

Onderwerpen

Tijdens die bijeenkomsten leer jij jezelf beter kennen. We gaan actief aan de slag met vragen als: Wat voor persoon ben ik? Welk beroep past bij mij? Waar ga ik de komende periode mee aan de slag? Ook het CV en het presenteren van jezelf zijn onderwerpen die de aandacht krijgen. 

 Individuele begeleiding

Individuele begeleiding door een gecertificeerd JobHulpMaatje behoort tot de mogelijkheden. “Interesse? Bel of app met Eline 06-20384182 of mail naar info@jobhulpmaatjerhenen.nl. Je wordt dan uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meer informatie  staat op: www.jobhulpmaatjerhenen.nl. Je kunt je hier ook aanmelden. Er zijn geen kosten verbonden aan de hulp.”