Kwintelooijen, Rhenen, trappen.
Kwintelooijen, Rhenen, trappen. Foto: RBT Heuvelrug en Vallei

Stem op Rhenen als de Wandelgemeente van het jaar!

Algemeen

RHENEN - Gemeente Rhenen maakt kans op de titel ‘Wandelgemeente van het jaar 2022’. Daar is de gemeente heel trots op. Rhenen is een van de drie genomineerden. Ook het Gelderse Lochem en het Zuid-Limburgse Meerssen zijn genomineerd. 

Wandeling in een afwisselend landschap. Theo Haerkens heeft voor tevoetonline.nl de Trage Tocht Kwintelooijen gelopen. Traag betekent vooral de tijd nemen om te genieten van de mooie omgeving. Deze wandeling van 14 km gaat onder andere over de stuwwallen van Rhenen. Het landschap is afwisselend: heuvels, bos, heide en glooiende dalen. Het hele wandelverslag van Theo Haerkens leest u op tevoetonline.nl. 

Helpt mee en 

maak Rhenen de winnaar

Genomineerd zijn is al super. Maar natuurlijk wil de gemeente Rhenen nu ook graag de titel. Helpt u mee? Vanaf nu kunt u stemmen. Dit kan tot en met 10 april. Om het stemmen veilig en eerlijk te laten verlopen is het nodig om u vooraf te registreren. Ga daarvoor naar tevoetonline.nl en klik op registreren. U hoeft hiervoor alleen uw emailadres en naam in te vullen. Uw gegevens worden niet verhandeld en/of gedeeld met derden. Zodra u ingelogd bent kunt u uw stem uitbrengen in het groene vakje.

Is Rhenen ook uw favoriete wandelgemeente? Twijfel dan niet en breng uw stem uit!