Duo Mader/Papandreopoulos. (foto: Marco Borggreve)
Duo Mader/Papandreopoulos. (foto: Marco Borggreve) Foto: Marco Borggreve

Top duo saxofoon/piano in Rhenen

RHENEN - Het volgende Korenwinde-concert van dit seizoen is gewijd aan de saxofoon. En er treedt niet zomaar een saxofoon-pianoduo op: pianist Christos Papandreopoulos en saxofonist Andreas Mader werden opgeleid door Pierre- Laurent Aimard in Keulen en Arno Bornkamp in Amsterdam, twee grootheden uit de piano- en de saxofoonwereld. 

Andreas en Christos traden al op bij diverse festivals in Europa. In Nederland speelden ze onder meer bij Wonderfeel en het Oranjewoud Festival. 

Andreas en Christos onderscheiden zich door programma's en concerten te presenteren met een sterk verhalend element. In april zal het Duo Mader/Papandreopoulos optreden op twaalf belangrijke locaties in heel Nederland als onderdeel van de Dutch Classical Talent Tour 2021/2022.

In Rhenen spelen ze een programma met werken van o.m. Schulhoff, Ravel, Hindemith en Gershwin. Het optreden vindt plaats in De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen, begint om 20:00 uur en heeft een pauze. Mondkapjes en de anderhalve meter zijn niet meer nodig. 

Bij de kassa zijn losse kaartjes verkrijgbaar (u kunt met PIN betalen), maar u kunt via de website www.korenwinde.nl ook digitaal kaartjes bestellen èn betalen. 

Losse kaartjes kosten vanaf 27 jaar 20 euro, van 19 - 26 jaar 15 en tot en met 18 jaar zijn de concerten gratis te bezoeken.