(foto: Pro Persona)
(foto: Pro Persona) Foto: Pro Persona

Voluit Leven kan uw leven veranderen

BETUWE - Pro Persona Connect organiseert dit voorjaar de training Voluit Leven.

In de training ‘Voluit Leven’ gaat het er niet om uzelf te veranderen, maar om een andere bewuste kijk op uw leven te krijgen en bewuste keuzes te maken. De training is een combinatie van ACT (Acceptance and Commitment Therapy), een vorm van gedragstherapie en mindfulness. U leert u te richten op wat u wel kunt beïnvloeden en te accepteren dat emoties en gedachten soms lastig en/of pijnlijk zijn.

Door de training te volgen krijgt u meer kijk op eigen patronen en hoe u met pijn en leed omgaat. In de training besteden we aandacht aan het observeren en accepteren wat er in u omgaat, minder te oordelen en milder te worden. Daardoor gaat u bewuster leven en leert u meer te leven vanuit door uzelf gekozen waarden (dat wat belangrijk is voor u).

De training bestaat uit acht bijeenkomsten op donderdag 12 + 19 mei, 2 + 9 + 16 + 23 + 30 juni, 7 juli van 15.00-17.00 uur. De training vindt plaats in Tiel en is toegankelijk voor inwoners van gemeente Buren, Culemborg, Neder-Betuwe, Tiel, West Maas en Waal en West Betuwe.

Neem voor meer informatie en/of aanmelden contact op met de afdeling Preventie via tel. 026 3124483 of preventie@propersona.nl.