Vrouwendag Solidariteit:

de kracht voor verandering

RHENEN - Solidariteit: de kracht voor verandering is het thema van de Rhenense Vrouwendag op dinsdag 8 maart. Vrouwengroepen hebben, samen met de stichting Vrouwendag Rhenen & Meer, een prachtig programma voorbereid. Het is ook terug te vinden op http://www.vrouwendagrhenen.nl.

Soms gebeurt er iets bijzonders, als vrouwen elkaar ontmoeten. Als ze in gesprek raken over een onderwerp dat ieder vrouwenleven raakt. Het geeft moed. Het is herkenbaar. En het inspireert. Die verbondenheid geeft kracht voor verandering, op allerlei levensgebieden.

De vrouwengroepen in Rhenen willen deze ontmoeting stimuleren en vieren op Vrouwendag 2022. Met een aantal workshops, een film, een lunch en een gastspreker. Op verschillende locaties in Rhenen zal er voor vrouwen een aanbod zijn. "In de volgende editie van deze krant zullen wij een uitgebreid programma plaatsen. Aan Vrouwendag 2022 werken mee: de Soroptimisten, Een Vrouw zoals jij, Stichting Welzijn Rivierstroom, Werkplaats De Steiger, Schrijfpassie, Look-at-me-now en Stichting Vrouwendag.

"Wil je meehelpen om deze dag onvergetelijk te maken voor vrouwen uit Rhenen? Stuur ons een bericht via de website en wij nemen contact met je op", aldus de organisatie: Kitty, Ria, Loekie, Conny, Heleen, Paulien, Linda en Carolien,