(foto: Repaircafé Rhenen)
(foto: Repaircafé Rhenen) Foto: Repaircafé Rhenen

Reparatiemiddagen Repair Cafe in Rhenen en in Elst (U)

RHENEN - Op vrijdagmiddag 25 februari wordt in De Westpoort weer een reparatiemiddag gehouden. Ze zijn om 13.30 uur aanwezig. Goederen kunnen worden ingeleverd tot 15.15 uur

"Draag in verband met de coronabesmettingen een mondneusmasker en zorg voor 1,5 m afstand! Desinfecteer de handen bij binnenkomst. Na het inleveren van de goederen, en het tekenen voor de reparatievoorwaarden, geven wij een tijdstip waarop ze weer kunnen worden opgehaald. We noteren graag een telefoonnummer.

Wij verzorgen kleine herstelwerkzaamheden aan bijvoorbeeld kleding, fiets(verlichting), gereedschap en speelgoed alsmede huishoudelijke en elektrische  apparatuur. Deze kunnen in veel gevallen, voor zover geen vervanging nodig is, deze middag (kosteloos) worden uitgevoerd. Eventueel wordt reparatieadvies gegeven.

Kleine herstelwerkzaamheden aan kleding en dergelijke pakken we ook graag weer op. Maak deze goederen wel schoon en met accessoires inleveren. Vòòr het inleveren van apparaten, materialen als stofzakken en andere wegwerp materialen verwijderen en vervangen. Hoewel we reparaties graag samen met u willen uitvoeren, is dit deze middag nog niet mogelijk.

Adres: Westpoort, Veerweg 1, Rhenen, elke vierde vrijdagmiddag van de maand.  Mail: repaircaferhenen@gmail.com. Voor informatie: onze website www.repaircaferhenen.nl of facebook.

Repair café Elst (U)

Repair café Elst (U) is iedere eerste dinsdagmiddag van de maand geopend.  Eerstvolgende reparatiemiddag is in Het Bestegoed op dinsdag 1 maart vanaf 13.30 en sluit om 16.00 uur. Goederen graag schoon en met accessoires inleveren.