Leden volleybalvereniging Odysseus en sponsor. (foto: Wim van Dee)
Leden volleybalvereniging Odysseus en sponsor. (foto: Wim van Dee) Foto: Wim van Dee

Sponsor bedankt!

OPHEUSDEN - Volleybalvereniging Odysseus uit Opheusden wil John Vink van Sportbar de Biezenwei in Opheusden bedanken voor het sponsoren van sporttassen. We mogen weer competitie spelen en daar kunnen we deze mooie tassen goed bij gebruiken.

Daarnaast bestaat volleybalvereniging Odysseus dit jaar 50 jaar! Volleybalvereniging Odysseus is een van origine Molukse vereniging en is vernoemd naar de TV serie van toendertijd over de Griekse held Odysseus.
Volleybalvereniging Odysseus is in 1970 opgericht, maar op 1 november 1972 officieel geregistreerd om competitie te kunnen spelen. Om het 50-jarige bestaan te vieren bestaat het idee om op zaterdag 5 november een toernooi met oud-leden te organiseren. "Reserveer deze datum daarom alvast in uw agenda! De meeste oud-leden zijn bij ons in beeld, maar wilt u zeker zijn van een uitnodiging meldt u dan bij onze vereniging (rlainsamputty@hotmail.com)."

"Wilt u weer in beweging komen en gaan volleyballen? Train gerust een keer met ons mee op donderdagavond vanaf 19.30 in sporthal De Biezenwei in Opheusden."