Welzijn Rivierstroom start campagne samenwerken

RHENEN - Op welke manier staat u klaar voor uw omgeving of denkt u erover om iets te betekenen voor de mensen in uw directe leefomgeving? De komende weken besteden we vanuit Welzijn Rivierstroom aandacht aan de partijen met wie wij samenwerken en delen we tips en verhalen van mensen die hulp bieden en nodig hebben.

‘Alleen ga je sneller, maar met elkaar kom je verder.’ De sociale werkers ondersteunen alle inwoners die hulp nodig hebben. Of het nou gaat om een burenruzie, een mantelzorger die ondersteuning nodig heeft in haar of zijn eigen huishouden of iemand die graag de Nederlandse taal wilt leren. Wij zijn er voor elkaar.

'Weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een bijdrage leveren? Volg ons dan op Facebook Welzijn Rivierstroom of kijk op www.welzijnrivierstroom.nl.
Samen met inwoners in de gemeenten Buren, Rhenen en Neder-Betuwe zetten wij ons in voor een leefbare samenleving voor alle inwoners. Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de samenleving. We bevorderen de samenredzaamheid en brengen mensen bij elkaar waar dat nog niet spontaan gebeurt.'