Het Nannenberghuis in Dodewaard.
Het Nannenberghuis in Dodewaard. Foto: Welzijn Rivierstroom

Bestuurservaring opdoen bij onderkomen voor verenigingen

Algemeen

DODEWAARD - “Vele lokale verenigingen maken gebruik van ons gebouw. We hebben een sociale, educatieve en culturele functie. Om hier een nog betere invulling aan te geven, kunnen we goed wat extra vrijwilligers gebruiken”, aldus een huidig bestuurslid. Het Nannenberghuis in Dodewaard zoekt versterking.

Het Nannenberghuis in Dodewaard is een kleinschalig onderkomen voor en door verenigingen. Dit gebouw wordt van oudsher geëxploiteerd door de stichting ‘Ons Huis’. Het gebouw is te huur voor verenigingsactiviteiten, maar ook voor een vergadering is het een geschikte locatie en van alle faciliteiten en gemakken voorzien. Zelfs een hapje of lunch kan in overleg geregeld worden.

Iets voor jou?

Het huidige bestuur is op zoek naar een nieuwe collega-bestuurslid. Als bestuurslid organiseer je diverse activiteiten, zoals taaltrainingen, bingoavonden en thema-avonden. Het is ook mogelijk om deze taak uit te voeren zonder dat je onderdeel wordt van het bestuur.

Help je liever met de uitvoering van algemene werkzaamheden? Bijvoorbeeld als ondersteuning bij bediening tijdens activiteiten, kleine onderhoudswerkzaamheden aan het gebouw of aan onderhoud aan de omgeving van het gebouw? Ook daarin kan het Nannenberghuis jouw hulp goed gebruiken. Een mooie kans om (bestuurs)ervaring op te doen, terwijl je je inzet voor de lokale verenigingen!

Bij interesse, neem gerust contact op per mail via: nannenberghuis@gmail.com.