Ingezonden brief

Vaccineren is God 

verheerlijkend, dus gezegend

Heroverweeg uw vaccin-afwijzing, laat dwalingen weerleggen. Dwalingen die Gods Woord aanwijzen, spelt satan, uw voorganger, op de mouw! Zie of de artikelen en het boek op de blog https://pvw.auteursblog.nl gelijk heeft! Reageer daar, met aanvullingen of wederlegging!

Schrijf daar in om op de hoogte gehouden te worden, of het boek te bestellen, dat veel dwalingen weerlegt. Het geeft ook lessen, die u had moeten leren, voor de corona. Maar het is nog niet te laat.

Gesteld wordt:
God werkt preventief, want Het eerste preventieve [voorbehoedende] Middel, De Borg, Jezus, Christus is er eerder dan het proefgebod. De geloofsbelijdenis van Nicea zegt dat Hij er was vóór alle eeuwen.
Gods beeld moet doen wat Hij God ziet doen (Joh. 5:19), anders is die mens geen beeld van God. En Gods beeld missen is zonde.

Ook vaccineren is preventief [voorbehoedend], gezien het eerder dan de ziekte moet geschieden. Door dat af te wijzen, wordt Gods beeld gemist. Vaccineren is dus Godverheerlijkend! Afwijzing is zonde, die vaak is gestraft, leert het ziekenhuis en de begrafenisondernemer!
Dan komt het voor, dat zonder motivatie wordt gezegd: “Het vaccin is een ongeoorloofd middel”. Hiskia vond de koperen slang een ongeoorloofd middel, maar de Heere Jezus gebruikt het Zelf in Joh. 3:14. Wie is er eigenlijk bevoegd om een middel ongeoorloofd te noemen? Is mijn ervaring in artikel (17) https://pvw.auteursblog.nl/artikel/13830 verboden? Die ervaring komt door Gods voorzienigheid, die is van God gekregen! Dwaalleraren kunnen die ervaring niet krijgen.

Pieter van Wingerden