Een mooi versierde doos.
Een mooi versierde doos. Foto: Lobke van Veenendaal

alle schoenendozen zijn verzendklaar!

Algemeen

BETUWE - Zaterdagmiddag hebben we dan toch echt de allerlaatste schoenendoos verzendklaar kunnen maken! In totaal hebben we in drie weken tijd 11348 schoenendozen gecontroleerd, bijgevuld waar nodig én verzendklaar kunnen maken voor de kinderen in Moldavië.


Het was voor ons als organisatie best weer een behoorlijke uitdaging in deze coronatijd. Maar door dertien aparte corona-proof-werkplekken met ieder zijn/haar bijvulmaterialen eromheen, konden de vrijwilligers veilig en effectief aan de gang. Met al deze maatregelen hebben we een veilige en gezellige verwerkingsperiode van drie weken kunnen houden.

En wat een supervrijwilligers waren er weer om ons te helpen. Zo konden de dozen nog mooier bijgevuld worden! Erg fijn om van die betrokken vrijwilligers in het verwerkingscentrum te hebben. Tijdens het controleren werden we soms verrast door dozen met mooie verhalen/foto’s van de makers, die echt hartverwarmend waren, blijf dat ook zeker doen! 

Er waren ook dozen waarbij je goed kon zien dat ze met veel liefde waren versierd door én voor een ander kind! Zo is het een écht cadeau om te geven! Helaas kwamen we ook dozen tegen waar nog best wat ruimte vrij was en we er gelukkig nog iets extra’s in konden doen, omdat we het hele jaar door bijvulmaterialen hadden verzameld.

“Dank is er aan de sponsors voor hun financiële bijdrage, mede hierdoor hebben we bijvulmaterialen kunnen kopen, zodat ieder kind een mooi en goed gevulde doos bij de uitdeling krijgt! Maar er is ook een bedankje naar alle dagbestedingen, speelgoedbanken en een ieder die een bijdrage heeft geleverd aan materialen.”