Afbeelding
Foto:

Gratis V-tickets kerstconcert Vocal Group ZiZo

ELST (GLD) - Op zaterdag 18 december geeft Vocal Group ZiZo een kerstconcert in Theater De KiK in Elst. U kunt, vanuit uw huis, het concert gratis mee maken en ook nog op een later moment terugkijken! Hiervoor zijn gratis V-tickets te verkrijgen op de website van Theater De KiK (www.theaterdekik.nl). Vocal Group ZiZo zal deze zaterdagmiddag een gevarieerd programma met kerstliederen en andere sfeervolle nummers aan u laten horen.

Voor het kerstconcert 2021 is een gevarieerd programma samengesteld. Natuurlijk staan kerstliederen op het programma, van echte klassiekers tot kersthits. Daarnaast wordt een aantal niet-kerstnummers voor u gezongen die goed passen in de kerstsfeer. ZiZo was een kerstconcert voor publiek aan het voorbereiden dat nu vanwege Covid niet kan doorgaan. Dat was een mooie gelegenheid om de verbindende kracht van muziek met het publiek te delen, juist in deze bijzondere tijd. Daarom zijn zij heel blij met de mogelijkheid die Theater De KiK nu biedt voor het streamen van hun optreden!

Gratis Livestream
Deze voorstelling is onderdeel van ons Overbetuwe Doet project: 'Laat je voorstelling streamen!'. Vandaar dat de tickets gratis zijn. Er zijn alleen V-tickets (online thuis kijken) te reserveren.