Kersthartjes van strijkkralen om te versturen naar iemand van wie je houdt of die het nodig heeft.
Kersthartjes van strijkkralen om te versturen naar iemand van wie je houdt of die het nodig heeft. Foto: A de Visser

Kersthartjes van strijkkralen door Dodewaard

Algemeen

DODEWAARD - Doe je mee met de kerstactiviteit van Keitjes kinderclub? We organiseren een kerstactiviteit voor alle kinderen in Dodewaard die het leuk vinden om met iets moois een ander blij te maken. 

Maak een hartje van strijkkralen en maak er een kerstkaart of kersthanger van en doe hem door de brievenbus bij iemand van wie je houdt, of iemand die een hart onder de riem kan gebruiken of iemand die je iets liefs wil geven, of…. Kies zelf maar iemand. En natuurlijk mag je er ook meer dan één maken of heel veel! Hoe meer hartjes, hoe meer mensen je blij kan maken.
Jezus wilde uit liefde naar deze wereld komen en werd geboren in Bethlehem. Hij leert ons om van elkaar te houden en liefde door te geven. Doe je mee met doorgeven?

Als je geen legplankje van een hartje of strijkkralen hebt, mag je een email met je naam en adres sturen naar: keitjes.dodewaard@gmail.com. Dan doen we een envelop door je bus met wat strijkkralen, een legplankje, kerstbalhaakje, enzovoort.
Je mag ook via de email doorgeven als je extra hartjes wil maken die wij voor je kunnen verspreiden bij mensen die een mooie bemoediging kunnen gebruiken of wat lieve aandacht. Meer info: https://www.facebook.com/keitjes.dodewaard.