Zonnebloem Rhenen zoekt vrijwilligers

Algemeen

RHENEN - Zonnebloem Rhenen is een actieve groep vrijwilligers. Samen zorgen we ervoor dat inwoners van Rhenen, Achterberg en Elst, die ouder of aan huis gebonden zijn bezoek krijgen of een uitstapje kunnen maken.

In het afgelopen jaar zijn er weinig uitstapjes geweest vanwege corona, het bezoekwerk is meestal wel doorgegaan. We merken dat de behoefte aan bezoekjes behoorlijk groot is. Nogal wat mensen zijn eenzaam en dat is er in deze Corona-tijd niet beter op geworden.

Met het huidige aantal vrijwilligers lukt het niet om iedereen die dat wil te bezoeken. Zonnebloem Rhenen is daarom op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Bezoekwerk houdt in dat je eens in de paar weken bij iemand langs gaat. Gezellig een kopje koffie of thee drinken en wat praten is vaak al genoeg. Soms wordt er ook een spelletje gedaan of een korte wandeling gemaakt. 

Wij zoeken mensen die een paar uurtjes per maand tijd willen vrijmaken om bij iemand op bezoek te gaan. Met een kleine inspanning, doe je deze mensen een groot plezier. Lijkt het je wat om bezoeker te worden of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met Ria Hogenkamp of Marian Pielage. Dit kan via bestuur@zonnebloemrhenen.nl.