Vrijwilligers zetten zich in!
Vrijwilligers zetten zich in!

Oliebollen-Drive-Thru Rhenen voor goed doel

RHENEN - Stichting Onky Donky in Ouwehands Dierenpark te Rhenen heeft door de huidige coronamaatregelen haar Benefiet Diner van 16 december helaas moeten afzeggen. 

Een grote teleurstelling, mede omdat zij op deze benefietavond altijd een groot bedrag ophalen, waarmee de prachtige Onky Donky dagen georganiseerd kunnen worden. Maar het team van Stichting Onky Donky gaat niet bij de pakken neerzitten, zij hebben namelijk een Oliebollen Drive-Thru georganiseerd!

Heerlijke ambachtelijke oliebollen, vers gebakken door een echte kok! Waarmee je óók nog eens het goede doel steunt want de opbrengst gaat 100 procent naar de stichting. Op 30 december van 13.00 tot 17.00 uur, en op 31 december van 10.00 tot 14.00 uur staan er kramen bij het Onky Donky huis in Rhenen op parkeerplaats P2 van Ouwehand/parkeerplaats Sportpark Candia. Vanuit je warme auto haal je gemakkelijk je oliebollen via de sfeervolle en gezellige Drive-Thru!

Daarnaast leveren ze oliebollen op de werklocatie óf bestel een voucher en geef deze aan je thuiswerkende medewerker. Met deze voucher kan men de oliebollen afhalen bij de Drive-Thru! Ook kunnen ze oliebollen leveren op zorglocaties. Verras je bewoners/cliënten met een verse oliebol voor het goede doel! De bezorging gaat in overleg.

Bestellingen kunnen makkelijk via de app: 06 53198135, of per mail: info@onkydonky.nl Je ontvangt een tikkie voor de betaling.