Heleen Timmerman
Heleen Timmerman Foto:

Kleurenverdiepingsworkshop in Rhenen

RHENEN - Op zondag 5 december is er een workshop door Heleen Timmerman over de psychologie van kleuren. Wat maakt jou bijzonder? Van welke kleuren krijg jij zelfvertrouwen? Waarom trek je bepaalde kleuren aan? Wat wil jij zelf uitstralen? Bij welke kleuren voel jij je goed? Welke betekenis hebben kleuren? Waarom heb je een hekel aan bepaalde kleuren?

Tijdens deze interactieve workshop krijg je een kijkje in de psychologie van de kleuren. De psychologie van de kleuren geeft onder andere inzicht in waarom sommige zaken (zoals werk of hobby’s) die je doet je ogenschijnlijk makkelijk afgaan en waarom andere activiteiten je veel energie kosten. Gedurende deze workshop leer je niet alleen jezelf een beetje beter kennen maar ook jouw medemens (h)erkennen! Hoe? Door kleur te bekennen!

Door het volgen van de opleiding kleur- en stijladviseuse voor kleding en de opleiding kleurverdieping weet Heleen Timmerman veel over de psychologie van kleuren. Het is voor haar en de deelnemers  genieten om te zien wat er gebeurt wanneer mensen elkaars kleuren leren (her)kennen.

Het is haar passie om mensen te helpen met kleuren en kleding door ze bewust te maken van wie ze zijn, wat ze willen uitstralen en hoe kleuren ze daar bij kunnen helpen. Hiervoor gebruik zij de kleurhartjes methode. Haar persoonlijke aanpak en enthousiasme zorgen ervoor dat mensen haar advies waarderen en het ‘aantrekken’!

Kom naar haar workshop in gebouw De Vlam op 5 december, aanvang 10:30 uur. Graag aanmelden via trudyalblas@gamil.com.