Ingezonden brief

Wapenfeiten!

U hebt het kunnen lezen in het Gemeente Nieuws van 17 november j.l. Enige wapenfeiten van D66 in de Gemeenteraad van Rhenen! U weet wel de partij van de afschaffing van het referendum, enzovoort. Aan het hoofd van deze club staat Mevrouw Kaag. U kent haar wel! Ook een 'groot voorstander van onze zogenaamde democratie"' Echt een democraat in" hart en nieren".

Rikki Dijksman (D66) noemt een aantal glorieuze wapenfeiten, waaronder de verlaging van de hondenbelasting! Eerlijk gezegd werd ik er bijna emotioneel van toen ik het las! En de verlaging van de woonkosten voor alle doelgroepen. Voor alle doelgroepen? Wie zijn die doelgroepen dan wel niet? 

Maar de absolute topper van de wapenfeiten met een absolute overwinning was wel dat D66 zich heeft ingezet om de bouw van een huis te voorkomen om het panorama op de Rijn te behouden. Hiervoor moet je toch wel heldenmoed hebben! Een 'lintje' waard!

Ik vraag mij wel af waar D66 staat zodra de windmolens en de zonnepanelen ons natuurlijk en prachtig landschap dreigen te verscheuren en te vernietigen. Waar staat D66 als de Gemeente Rhenen/Veenendaal  door huizenbouw half Achterberg gaat opslokken? Zal D66 dan ook zo bezorgd zijn over het panorama? Misschien bestaat die partij dan niet meer maar wij zitten dan wel met de 'gebakken peren'.

Maar het is wel fijn dat D66 zich blijft inzetten voor fiets en- wandelpadenin de Gemeente. Die hebben we straks hard nodig omdat ook D66 {landelijk en Europees) zich hard maakt voor het onbetaalbaar maken van de auto voor de gewone man.

Een vriendelijke groet van John Spies!