IJspret op de Hoeken februari 2021. (foto: Rinie van den Anker)
IJspret op de Hoeken februari 2021. (foto: Rinie van den Anker) Foto: Rinie van den Anker

Vergadering ijsclub De Hoeken afgelast

IJZENDOORN - Het bestuur van IJsclub De Hoeken had zich voorgenomen om op woensdag 24 november de algemene ledenvergadering te houden. Vanwege de laatste corona-maatregelen gaat dit niet door.

De leden kunnen via de website www.de-hoeken.nl de jaarstukken raadplegen vanaf 25 november en hierover vragen stellen tot 6 december. Het bestuur zal de vragen voor 20 december via de site beantwoorden.

Afgelopen februari is de ijsbaan vijf dagen open geweest en hebben we onze leden op een verantwoorde manier ijspret kunnen bieden. Dit leidde tot een flinke groei van het ledenaantal. Nieuwsgierig wordt er uitgekeken naar de komende winter en is er de hoop op ijs. Het bestuur heeft zich bezig gehouden met de instandhouding van de baan en het clubhuis met alles wat daar bij hoort. We zijn op zoek naar aanvulling en verjonging van het bestuur.

Andere onderwerpen zijn: jaarverslagen van secretaris en penningmeester,  bestuursverkiezingen, terugblik op de activiteiten van het afgelopen jaar. Informatie over de ijsclub is te vinden via de website www.de-hoeken.nl of faceboek http://facebook.com/Dehoeken.