André van Merkestein, Tom Romein en Ans Verhoef. (foto: Mick Schuiling)
André van Merkestein, Tom Romein en Ans Verhoef. (foto: Mick Schuiling) Foto: Mick Schuiling

Frisdrank en snacks

zijn verleden tijd bij Uchta

NEDER-BETUWE - Afgelopen zaterdag was Ans Verhoef van de Rabobank bij V.V. Uchta om een cheque te overhandigen aan leden van het bestuur van de stichting Jeugd Doen Bewegen. 

Mede door deze samenwerking kan de stichting Jeugd Doen Bewegen initiatieven zoals het ‘watertappunt’ regiobreed aanbieden. "Daarnaast willen wij op korte termijn ook fruit beschikbaar stellen voor alle jeugdleden van de voetbalverenigingen in de Neder-Betuwe. Partners zoals de Rabobank zijn hierin onmisbaar. Als stichting willen wij via deze weg de Rabobank bedanken voor haar bijdrage aan het creëren van een meer gezonde en sportieve levensstijl voor jongeren. Het wordt tijd dat we inzetten op een gezonde en duurzame toekomst. Hoewel deze initiatieven klein zijn van aard, creëren ze hopelijk bewustwording bij de jeugd."

Stichting Jeugd Doen Bewegen is voornemens om in de toekomst zich voor de jongeren in te blijven zetten. Deze watertappunten zijn ook te vinden bij de voetbalverenigingen s.v. DFS en V.V. Dodewaard. Binnenkort voegt V.V. Kesteren zich ook toe aan dit rijtje. "Mocht u als buitensportvereniging in de Neder-Betuwe geïnteresseerd zijn in een watertappunt, dan kunt u contact opnemen met de stichting Jeugd Doen Bewegen."