Afbeelding
Foto:

Handelsonderneming Van Viegen

nu in Maurik

MAURIK - Om zijn sterke groei te faciliteren is handelsonderneming Van Viegen BV verhuisd naar de Doejenburg in Maurik.

“Ons nieuwe bedrijf is veel ruimer, de inrichting heeft een frisse uitstraling, het biedt alle mogelijkheden om efficiënt en inspirerend te werken en is prima te bereiken voor onze klanten”, vertellen Marcel en Wilma van Viegen. Opgericht in de 2003 en met twaalf professionals in dienst is Handelsonderneming van Viegen B.V. een begrip in de regio op het gebied van houtbouw en bouwmaterialen.
Het nieuwe bedrijfspand op de Doejenburg 212 in Maurik is ruim opgezet en voorzien van de nieuwste technieken. Klanten kunnen op afspraak onze bouwprojecten komen bekijken in onze showroom. De online bouwmaterialen staan hoog opgestapeld op hun nieuw eigenaar te wachten in het magazijn.

Sinds 23 september werkt het team in de nieuwe omgeving en alle teamleden zijn erg te spreken over het nieuwe pand, besluiten de eigenaren: "Iedereen is heel enthousiast, de medewerkers vinden het een prettig, licht en ruim gebouw om in te werken.”
Nieuwsgierig geworden of bouwmaterialen nodig? Kijk dan op onze website www.vanviegen.com, Facebook, Instagram, Pinterest of kom langs!
Handelsonderneming van Viegen, Doejenburg 212-214 Maurik; 0344 782505, info@vanviegen.com. Geopend van maandag - vrijdag 8.00-17.00 uur.