ESR Zakelijk helpt ondernemers in Neder-Betuwe met verduurzamen bedrijf

NEDER-BETUWE - De gemeente Neder-Betuwe en ESR Zakelijk gaan samenwerken om ondernemers te helpen bij het verduurzamen van hun bedrijf. ESR Zakelijk is ‘het energieloket voor ondernemers’ van Energie Samen Rivierenland. De samenwerking is erop gericht om ondernemers te helpen om hun bedrijf stap voor stap te verduurzamen.

Veel ondernemers zijn druk met hun bedrijf, vaak hebben zij geen tijd om zich te verdiepen in de mogelijkheden om hun bedrijf te verduurzamen. ESR Zakelijk adviseert en ontzorgt ondernemers bij het verduurzamen van hun bedrijf. Ondernemers krijgen advies over het besparen van energie(kosten), het verduurzamen van hun bedrijfspand en duurzame opwek (bijvoorbeeld met zonnestroom).

Wethouder Van Someren: “Door samen te werken met ESR Zakelijk willen we de dienstverlening richting ondernemers verbeteren en ondernemers helpen hun bedrijf  stap voor stap te verduurzamen eventueel verspreid over meerdere jaren.”

Veel subsidiemogelijkheden
Ondernemers kunnen slim gebruik maken van subsidiemogelijkheden. ESR Zakelijk helpt ook bij het aanvragen van landelijke, provinciale en gemeentelijke subsidies voor ondernemers en bedrijven.

Lokaal, onafhankelijk
ESR Zakelijk is onafhankelijk en werkt actief samen met de lokale ondernemersverenigingen, VNO-NCW Midden en MKB-Nederland, provincie Gelderland en gemeenten in de regio Rivierenland. Meer informatie staat op: www.energiesamenrivierenland.nl.