Twee van de trotse winnaars uit Dodewaard (Maresa Rutasouw (l) en Sylvia Elings) met de Neder-Betuwe Cup.
Twee van de trotse winnaars uit Dodewaard (Maresa Rutasouw (l) en Sylvia Elings) met de Neder-Betuwe Cup. Foto: Henk Jan Elings

Neder-Betuwe Cup 2021 naar Dodewaard!

Algemeen

DODEWAARD - In de week van 1 tot en met 7 november namen liefst 102 sportieve tennisleden uit de Neder-Betuwe deel aan het Neder-Betuwe tennistoernooi 2021. Afwisselend op de tennisbanen van Kesteren, Ochten en Dodewaard werden 96 wedstrijden gespeeld. 

Ondanks het af en toe wisselende weer op de finaledag in Dodewaard werd er flink gestreden door de finalisten voor de felbegeerde Neder-Betuwe Cup. Er was veel publiek om aan te moedigen onder het genot van een hapje en een drankje. Het waren zeer spannende finalewedstrijden. Na de huldiging van de finalisten met een bloemenbon en een appeltaartje werd uiteindelijk bekend gemaakt welke club de Neder-Betuwe cup mee naar huis mocht nemen. 

Met een verschil van één punt tussen de clubs won Dodewaard dit jaar de wisselbokaal en mocht zich de winnaar van dit oergezellige tennistoernooi noemen dat mede mogelijk werd gemaakt door Prima voor Elkaar en Fruitmaatje.