Dag van de mantelzorger in Neder-Betuwe met onder andere Linda van Valburg, Liesbeth Kuivenhoven en Herma van Dijkhuizen.
Dag van de mantelzorger in Neder-Betuwe met onder andere Linda van Valburg, Liesbeth Kuivenhoven en Herma van Dijkhuizen. Foto: Welzijn Rivierstroom

Dag van de mantelzorger in Neder-Betuwe

Algemeen

NEDER-BETUWE - Op woensdag 10 november was de dag van de mantelzorger. In Neder-Betuwe heeft Welzijn Rivierstroom voor mantelzorgers een high tea georganiseerd en voor de mantelzorgers, die niet konden komen, werd er thuis een verrassing bezorgd.

Tijdens de high-tea hebben we onder het genot van diverse hartige en zoete lekkernijen in Molen De Zwaluw te Kesteren ervaringen gedeeld en het vooral heel gezellig gehad. “Even niet zorgen, maar een momentje voor mezelf”, was een reactie van een mantelzorger.
De thuisverrassing was een heerlijk douchepakket. “Een luxe pakket, die ik niet voor mezelf koop”, gaf een enthousiaste mantelzorger aan. Liever zouden ze naar de high-tea komen, maar hopelijk kan dit volgend jaar voor iedereen weer.

Dankzij Geerten van der Lugt kunnen mantelzorgers thuis heerlijk genieten van een massagestoel. De eerste mantelzorgers waren zeer gelukkig dat deze stoel voor een periode bij hen thuis wordt gebracht. “Wilt u als mantelzorger ook een poosje een massagestoel in huis? Neem dan contact op met Welzijn Rivierstroom op 0344 602 337. U kunt zich als mantelzorger inschrijven via www.welzijnrivierstroom.nl.”