Afbeelding
Foto:

Voorlichtingsavond op

Christelijk Lyceum Veenendaal

VEENENDAAL - Donderdagavond 16 november om 19:30 uur vindt de jaarlijkse voorlichtingsavond van het Christelijk Lyceum Veenendaal weer plaats. Na het succes van vorig jaar hebben we weer gekozen voor een online variant. Ouders/ verzorgers van leerlingen in de groepen 7 en 8 kunnen op onze website (->info voor ouders groep 7/8) de livestream bekijken.

Tijdens deze voorlichtingsavond kunnen via e-mail en What’s app vragen worden gesteld die tijdens de livestream worden beantwoord door een van onze docenten of leerlingen. De livestream blijft beschikbaar op onze website en kan altijd later worden teruggekeken.

De voorlichtingsavond is voor het CLV een mooie gelegenheid om te laten zien hoe wij invulling geven aan de belofte: Samen Leren Ontdekken. Leerlingen in mavo, havo, atheneum en gymnasium kunnen in een warm en veilig leerklimaat ontdekken wie ze zijn en wie ze willen zijn. Onze brugklasleerlingen starten in een veilige en vertrouwde omgeving met een eigen Brughuis, schoolplein en fietsenstalling.

Tijdens de voorlichtingsavond wordt naast informatie over het Brughuis ook informatie gegeven over de vakken, begeleiding, mentoren, talentontwikkelklassen en de buitenschoolse activiteiten. En uiteraard staan we ook stil bij praktische zaken zoals het rooster en de aanmelding. Kortom een avond waarin u heel veel te weten komt over onze school en het brugklasjaar.

En bent u na deze avond enthousiast geworden over onze school en wilt u samen met uw kind sfeer komen proeven dan nodigen wij u van harte uit tijdens ons fysieke Open Huis op 21 januari 2022 van 16:00-21:00 uur! En van 11 tot en met 14 januari vinden de open lessen weer plaats voor de leerlingen in de groepen 8.