129-jarige ijsclub

houdt ledenvergadering

KESTEREN - IJsclub Onverwacht Tot Stand Gebracht anno 1892 uit Kesteren wil op maandag 1 november haar jaarlijkse ledenvergadering houden in het oefenlokaal van fanfare Kesteren op sportpark De Leede. 

Naast de gebruikelijke agendapunten van financieel jaarverslag, bestuursverkiezing en de rondvraag, zal er ook teruggekeken worden op het afgelopen seizoen waarin weer eens geschaatst kon worden op de prachtige ijsbaan aan de Oude Broekdijk te Kesteren. Op 12, 13 en 14 februari 2021 kon er geschaatst worden en in verband met de coronaregelgeving was er alleen toegang voor de leden. Zo heeft het dus toch zin om lid te zijn of te worden van deze oudste vereniging van Kesteren. 

Wie trouwens nog voor dit seizoen lid wil worden kan dat doen via de website: www.ijsclubotsgkesteren.nl en dan doorklikken naar: ‘Ik wil lid worden’ en zich dan opgeven als nieuw lid. Ook zal tijdens deze ledenvergadering het ons ontvallen bestuurslid Henk van der Linden worden herdacht. De vergadering begint maandag 1 november om 20.00 uur en alle leden zijn welkom.