Voorbeeld boekenleggers, die ze gaan maken. (foto: Eugenie Carsjens)
Voorbeeld boekenleggers, die ze gaan maken. (foto: Eugenie Carsjens) Foto: Eugenie Carsjens

Workshop Maak je eigen boekenlegger

NEDER-BETUWE - Corona-pandemie heeft helaas gezorgd voor een onderbreking in een succesvolle reeks van de creatieve middagen voor kinderen in de bibliotheek. De eerste workshop na lange pauze was een workshop Origamidoosjes vouwen in de bieb van Dodewaard paar weken geleden. Vanaf de herfstvakantie start een nieuwe reeks creatieve middagen. De eerste activiteit is een workshop boekenleggers maken van papier.

De workshop voor kinderen vanaf 6 tot 12 jaar vindt plaats in de bibliotheek Dodewaard op woensdagochtend 27 oktober (10 uur) en dinsdagmiddag 9 november (15.30 uur), in de bibliotheek Kesteren op donderdagmiddag 11 november (15.30 uur) en in de bibliotheek Opheusden op dinsdagmiddag 16 november (15.30 uur).

In verband met de beperkte ruimte in de vestigingen is vooraf aanmelden noodzakelijk. Het kan via agenda op www.bibliotheekrivierenland.nl of in de vestigingen zelf. Deelname is gratis. "Bent u zelf creatief en vindt u het leuk om met kinderen creatief bezig zijn, neem gerust contact op met Eugenie Carsjens, activiteitenprogrammeur van de bibliotheek in Neder-Betuwe eugenie.carjens@bibliotheekrivierenland.nl."