Pianist Ishay Shaer. (foto: Joey Coen)
Pianist Ishay Shaer. (foto: Joey Coen) Foto: Joey Coen

Jonge Israëlische pianist doet Rhenen aan

Bijzonder pianorecital

door Ishay Shaer

RHENEN - In de serie De Korenwinde geeft zaterdag 23 oktober om 20:00 uur de toonaangevende jonge Israëlische pianist Ishay Shaer een bijzonder pianorecital in De Vlam aan de Beukenlaan 2 in Rhenen.

Op 23 oktober is een De Korenwinde een optreden van de jonge Israëlische pianist Ishay Shaer. Ishay Shaer is een van de meest toonaangevende jonge Israëlische pianisten van dit moment. Hij trad op in tal van concerten over de hele wereld en heeft zowel nationale en internationale prijzen behaald. Zijn cd met werken van Chopin, Ravel en Schumann kreeg wereldwijd een uitstekende beoordeling, in Amerika onder meer met de woorden: "Geweldige muziek uitgevoerd door een groot pianist die je niet wilt missen." Het is heel bijzonder dat een pianist van dit internationale kaliber Rhenen aandoet. Mis het niet!

Ishay speelt werken van Schubert (Sonate in A D664) en Heller. De laatste is vooral bekend van zijn melodische etudes, maar hij schreef hele mooie variaties op een thema van Beethoven. Het concert begint om 20:00 uur. Via www.korenwinde.nl zijn kaartjes te bestellen èn te betalen (losse kaartjes vanaf 27 jaar 20 euro; 19 - 26 jaar 15 euro; tot en met 18 jaar gratis.