Hulp nodig met het Corona Toegangsbewijs?

NEDER-BETUWE - Vanaf 25 september is op veel plekken Het Corona Toegangsbewijs verplicht. Dit bewijs kan via een app worden geregeld, maar dit is niet voor iedereen even makkelijk. Als u geen mobiele telefoon met internet of Digi-D heeft, kan het al snel ingewikkeld zijn om dit voor elkaar te krijgen. 

Heeft u zelf moeite het regelen van jouw testbewijs of het klaarzetten van de QR code? Heeft u nog twijfels over of u het goed heeft gedaan? Of kent u iemand voor wie dit ingewikkeld is? U kunt op meerdere plekken terecht voor hulp.

Spreekuur Eerste Hulp bij Online
Afwisselend in Dodewaard en Kesteren organiseert de bibliotheek Rivierenland op donderdagochtend, van 10.00 - 10.45 uur het spreekuur Eerste Hulp bij Online. Iedereen die ondersteuning wil bij het regelen van allerlei online zaken, zoals het regelen van de QR-code, kan hier gratis terecht voor 1-op-1 ondersteuning. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Een afspraak maken kan via de website riviereland.op-shop.nl (via Agenda), via de balie van de bibliotheek of telefonisch via de klantenservice: 0344 639940.

Financieel spreekuur
Is het voor u lastig om naar Dodewaard of Kesteren te komen? Elke donderdag op de oneven weken van 18:00 tot 19.30 uur kunt u ook in het gemeentehuis in Opheusden terecht bij het Financieel Spreekuur voor ondersteuning. Meldt u vooraf wel even aan bij Welzijn Rivierstroom via 0344 602337 of  info@welzijnrivierstroom.nl en neem uw Digi-D en mobiele telefoon mee.