Cursus Klik&Tik in de bibliotheek Dodewaard

DODEWAARD - Een bericht sturen, werk zoeken, iets kopen of een afspraak maken bij de gemeente. Je kunt steeds meer doen via de computer en het internet. Dat is handig maar veel mensen vinden het ook moeilijk.

Heb je nog weinig ervaring met computer of internet? Volg dan de cursus Klik & Tik bij de Bibliotheek. De cursus bestaat uit drie onderdelen, die je achter elkaar of los kunt volgen. 

Zo is er  Klik & Tik. De basis. Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik. De basis iets voor jou. We beginnen bij het begin. En dan gaan we stap voor stap verder. Je leert typen, e-mailen en je gaat het internet op. De filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kun je zelf gaan oefenen. Voor als je nog geen ervaring hebt met de computer.

En er is Klik & Tik. Het internet op. Je leert het internet te gebruiken. Je gaat websites bekijken, zoeken, e-mailen, downloaden en iets aanvragen. Voor als je wel wat met de computer kan, maar nog niet met het internet.

En tot slot Klik & Tik. Samen op 't web. Je leert hoe je sociale media gebruikt, zoals Facebook, WhatsApp, YouTube en LinkedIn. Voor als je wel al met de computer en internet kunt omgaan, maar nog niet met sociale media.

De cursus bestaat uit acht lessen van één uur en gaat van start op maandag 1 november om 14.00 uur in de Bibliotheek Dodewaard. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Het kan in de bibliotheek of bellen naar de klantenservice 0344 639940.