Afbeelding
Foto:

Meer ruimte in luchtwegen en longen en meer ruimtes om te reserveren

Meer ruimte bij Zoutkamer Elst

ELST (Gld.) - Meer ruimte in luchtwegen en longen door het inademen van schone lucht met heel fijn gemalen natuurzout. Meer ruimtes om te reserveren door de bouw van een derde zoutkamer. 


Zouttherapie is het inademen van schone lucht met heel fijn gemalen natuurzout. Dat voelt alsof je longen meer ruimte hebben. Je kunt het inzetten als je een luchtweg-of huidaandoening hebt maar het is ook de basis van een gezonde leefstijl. Ook Long-Covid klachten zijn heel goed te bestrijden met zouttherapie, met kleine stapjes maar wel vooruit. Ga eens kijken in Elst en zij kunnen je er alles over vertellen!  

Meer ruimtes om te reserveren, met ingang van 1 oktober is er een derde zoutkamer. Bij Zoutkamer Elst pakken ze de 1,5 meter afstand positief op uit de coronaperiode. Die afstand geeft veel meer privacy. De afstand van de stoelen en zoutbedden is één van de stukjes van de kwaliteit waarvoor men bij Zoutkamer Elst staat. In zoutkamer 3 wordt er zout in droge vorm verneveld, dat is gelijk aan de verneveling in de grote zoutkamer. Wil je kennis maken met zoutkamer 3, reserveer www.zoutkamerelst.nl/reserveren en maak de keuze voor zoutkamer 3 of de zoutbedden zk 3. Bellen kan natuurlijk ook 0481 356777.  

In de maand oktober zijn er aantrekkelijke openingsaanbiedingen: Op 1 en 2 oktober is bij aankoop van drie producten het derde product gratis en kun je een sessiekaart kopen voor 33 euro.