Aanmelden voor het

NBC tennistoernooi

NEDER-BETUWE - Op maandag 1 november gaat weer het supersportieve en gezellige dorpentoernooi om de Neder-Betuwe Cup 2021 van start. 


Tot en met zondag 7 november wordt er op de tennisbanen van Ochten, Dodewaard en Kesteren gespeeld in de heren, dames en gemengd dubbel in de speelsterktes 5 - 9. Dus voor iedere categorie wat wils. De slotdag wordt dit jaar bij De Rozenhof in Dodewaard gehouden. Er kan worden ingeschreven door alle 17+ tennissers uit de Neder-Betuwe en alle leden van de deelnemende clubs van De Kleimeppers, De Rozenhof en de Kersenplukkers. Ook mag er een introducé die lid is van een tennisclub of met iemand van de andere verenigingen binnen de gemeente Neder-Betuwe worden ingeschreven. De Neder-Betuwe Cup 2021 wordt weer ondersteund door onze trouwe sponsoren Prima voor Elkaar en Fruitmaatje.

Wie neemt dit jaar de Neder-Betuwe trofee 2021 mee naar huis? "Schrijf je uiterlijk 24 oktober in via www.toernooi.nl of via de link van de website van de deelnemende verenigingen. Het toernooi is te vinden onder `neder betuwe cup 2021`."