Afbeelding

Oefenen met de computer? Kom naar Klik en Tik!

Algemeen

RHENEN - Internetbankieren, online boodschappen doen, inloggen met DigiD, belastingaangifte doen, solliciteren of een cv maken. Steeds meer zaken worden via de computer op internet geregeld. Dat vraagt om digitale vaardigheden. 

Met de oefenprogramma’s Klik & Tik leer je zelfstandig of onder begeleiding, beter omgaan met een computer of tablet en met het internet. Klik & Tik is gemaakt voor iedereen die meer wil leren van een computer of tablet of weinig ervaring heeft op internet.

Maatwerk
In een kennismakingsgesprek bespreken we je leerwensen. Wat kun je al wel en wat wil je nog leren? Daarna ga je aan de slag met de modules die bij je passen. Zo ga je bijvoorbeeld leren hoe je het internet op gaat of hoe je een reis moet boeken. Maar ook, scrollen, slepen, surfen, wat is dat nu precies en wat kan ik ermee?

Vanuit de Gemeente
De Gemeente en de Bibliotheek vinden het belangrijk dat iedereen (digitaal) mee kan doen. Daarom bieden zij laagdrempelig en gratis aan, dat iedereen die zijn digitale vaardigheden wil verbeteren dit ook daadwerkelijk kan gaan doen.

Meer informatie

De lessen zijn op donderdagochtend in De Westpoort. Iedereen is welkom voor gratis computerlessen. Graag vooraf aanmelden bij Nicole Vijgeboom, 06 42531554 of via e-mail: Taalhuisrhenen@bibliotheekzout.nl. Voor meer informatie kun je ook altijd bellen of een mail sturen.

Vrijwilligers

Vind je het leuk om anderen te helpen, heb je wat tijd over en ben je handig met de computer? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie met Nicole Vijgeboom.