(foto: Repaircafé Rhenen)
(foto: Repaircafé Rhenen) Foto: Repaircafé Rhenen

Repair Café Rhenen open

RHENEN - Vrijdagmiddag 24 september, de vierde vrijdag van de maand,  is er weer een reparatiemiddag van het Repair Café Rhenen in De Westpoort in Rhenen. In Elst op dinsdag 5 oktober.


De middag in Rhenen is bezoek mogelijk zonder afspraak vooraf. Goederen kunnen worden aangeleverd na 13.30 tot 15.00 uur.  Bij het afgeven van de goederen wordt getekend voor de reparatievoorwaarden van het Repair Café.  Tevens is een (mobiel) telefoonnummer nodig zodat eventueel kan worden gebeld voor overleg of het doorgeven van een aangepaste ophaaltijd.  Vervolgens geven de ontvangstmedewerker(s) een tijdstip waarop de goederen naar verwachting weer kunnen worden opgehaald.


Bij het afleveren is het van belang dat de Covid-19regels goed worden gehanteerd. Hou voldoende  afstand en desinfecteer de handen bij binnenkomst. Kom niet als er sprake is van verkoudheid, hoesten of koorts. Zorg dat goederen huishoudelijk schoon worden ingeleverd. Verwijder vooraf materialen als wegwerp -stofzakken en  -filters. Indien er al een paar bezoekers binnen zijn graag buiten wachten om drukte binnen te voorkomen.  Het is helaas nog niet mogelijk om aanwezig te blijven tijdens de reparaties.

Repair Café Rhenen is te vinden in de Westpoort, zijingang aan de Veerweg 1, Rhenen en bereikbaar via e-mail, repaircaferhenen@gmail.com. Zie ook de website, het sociaal portaal (samen.rhenen.nl) of facebook.

Het Repair Café in Elst (Utr) opent weer de deuren op de eerste dinsdagmiddag van de maand. Op dinsdag 5 oktober zijn de vrijwilligers weer aanwezig tussen 13.30 en 16.00 uur.