Groepsfoto oud-leerlingen Mulo-Bergschool. (foto: Rina Honders)
Groepsfoto oud-leerlingen Mulo-Bergschool. (foto: Rina Honders) Foto: Rina honders

Reünie laatste Mulo-klas Bergschool Rhenen

Algemeen

RHENEN - Zaterdag 4 september kwamen dertien oud-leerlingen, een select gezelschap bij elkaar, vijftig jaar na hun eindexamen weer bijeen. Herkennen jullie deze nog? Na veel speurwerk werden zij uitgenodigd om weer bij elkaar te komen. 

“Na een welkomsdrankje werd er op de ‘loswal’ ingescheept op De Blauwe Bever, die voor hen klaar lag om een vaart naar de Bovenpolder in Wageningen te maken met excursie onder leiding van twee gidsen. Hier aangekomen werd geprobeerd onkruiden en kruiden te herkennen, die hier voorkomen. Er werd tevens een uitleg geven over functies van deze kruiden. Tijdens deze vaart werd genoten van oude verhalen, prachtige weer en de natuur en uiteraard een versnapering. 

Om zes uur arriveerden we weer in Rhenen bij de loswal. Van enkele personen namen we afscheid. Het restant vertrok naar het Japanse restaurant in Leersum.” Hier hadden allen een aangename avond waar veel gelachen werd over de vele levenservaringen van allen. Het was de oud-leerlingen zo goed bevallen dat er maar snel weer een dagje geregeld moest worden. Vol mooie herinneringen zijn allen voldaan huiswaarts gekeerd.