Van links naar rechts: Gerrit van Kleef, Marga Krijgsman, Suus Moll en Jenny van Zetten. (foto: Jeany van den Berg)
Van links naar rechts: Gerrit van Kleef, Marga Krijgsman, Suus Moll en Jenny van Zetten. (foto: Jeany van den Berg) Foto: Jeany van den Berg

Kesterens Gemengd Koor huldigt jubilarissen

Algemeen

KESTEREN - Op 2 september had het Kesterens Gemengd Koor vier jubilarissen gehuldigd tijdens hun eerste samenkomst na de coronaperikelen.

Deze avond is er een korte jaarvergadering gehouden met de huldiging van deze vier jubilarissen. Mevrouw Suus Moll, 92 jaar, en al 25 jaar bij ons koor, eigenlijk al langer maar er was een kleine onderbreking. Mevrouw Jenny van Zetten ook 25 jaar, mevrouw Marga Krijgsman en de heer Gerrit van Kleef beiden 12 ½ jaar bij ons koor. 

Voorzitster Betty ter haar sprak hen toe en zij kregen allen respectievelijk een trofee en oorkonde uitgereikt. Plus een mooi boeket bloemen natuurlijk. “We hopen dat we weer regelmatig kunnen repeteren de komende tijd. Als u zin heeft zich aan te sluiten bij een heel gezellig en algemeen koor kom gerust eens langs. Wij zijn donderdagsavonds van 20.00 tot 22.00 uur te vinden in Ons Dorpshuis aan de Nedereindsestraat 27a in Kesteren. U bent welkom om eens te komen luisteren.” Voor meer info: Jeany van den Berg, 06 22757234.