Ehbo-inzet tijdens Ridegback keuring in Heteren. (foto: A. Boekhoudt)
Ehbo-inzet tijdens Ridegback keuring in Heteren. (foto: A. Boekhoudt) Foto:

Ehbo-vereniging in het nieuw

HETEREN - Dankzij de actie Overbetuwe Doet kon ehbo-vereniging Heteren zich afgelopen zaterdag tijdens de Ridgeback hondenkeuring op manege De Fruithof presenteren in hun nieuwe outfit. 


Met de actie van de gemeente Overbetuwe waarbij waardecheques moesten worden verzameld om het bedrag voor de nieuwe poloshirts binnen te halen kon de vereniging rekenen op voldoende steun. De vereniging is blij met hun nieuwe aanwinst. "De steun was enorm, binnen no-time was het streefbedrag verkregen, we hadden zelfs zoveel cheques ontvangen dat we ook andere goede doelen in het dorp konden helpen", aldus voorzitter Arien Boekhoudt. 

Binnenkort gaat de vereniging ook weer starten met het geven van herhalingslessen. Leden ontvangen hier binnenkort bericht. Voor het volgen van een herhalingsles Reanimatie is het ook verstandig op de website van stichting Kloppend Hart voor Lingewaard en Overbetuwe te kijken. Ook daar zijn de eerste herhalingslessen alweer geplanned. (www.ehbo-heteren.nl en www.kloppendhartvoorlingewaard.nl)