Impressie van de Rommel Wandelroute. (foto: José Timmer)
Impressie van de Rommel Wandelroute. (foto: José Timmer) Foto: Jose Timmer

Rommelwandelroute in IJzendoorn

IJZENDOORN - "Wat zijn we blij als rommelmarktcommissie van IJzendoorn dat we iets heel leuks te melden hebben. Na een jaar zonder rommelmarkt zijn we verheugd dat we een andere manier gevonden hebben om ons mooie evenement vorm te geven. Dit binnen de maatregelen van het RIVM!


"We houden dit jaar op 25 september van 9:00 tot 14:00 uur een 'Rommelwandelroute'. Dit gebeurt in de bebouwde kom van IJzendoorn. Kom je met de auto of de fiets, volg dan de P-borden. Deze leiden je naar de gratis parkeerplaatsen. Als je de auto of fiets geparkeerd hebt, krijg je een gratis wandelroute en kom je langs alle deelnemers van de route. Deze zal bestaan uit een groot aantal kramen- en kofferbakverkopen. De route eindigt bij het prachtig vernieuwde dorpshuis, het 'Gerrit van Riemsdijkhuis'. Hier kun je gebruik maken van een hapje en een drankje. 


De totale winst van de rommelmarkt gaat dit jaar naar stichting Hartekind. Het doel van Stichting Hartekind is: Overlevingskansen van hartekinderen vergroten en kwaliteit van leven verbeteren. "Wij kijken uit naar dit mooie evenement en hopen velen te zien op 25 september in IJzendoorn."