Deelnemers van Walk&Talk en de persoonlijkheidsanalyse. (foto: Eline van Berkum)
Deelnemers van Walk&Talk en de persoonlijkheidsanalyse. (foto: Eline van Berkum) Foto: Eline van Berkum

Persoonlijkheidsanalyse tijdens Walk&Talk

RHENEN - Dinsdag 7 september hebben de deelnemers van Walk&Talk kennisgemaakt met de DISC-methode en van daaruit uitleg gekregen over verschillende persoonlijkheidsstijlen. Daarnaast werden zij geïnformeerd over wat een arbeidsbemiddelingsbureau voor ze kan doen.


Dit alles onder de enthousiaste leiding van Saskia Kwint. De deelnemers vonden het interessant om hier mee bezig te zijn en kregen nieuwe inzichten en in sommige gevallen een bevestiging van wat ze al vermoeden over hun persoonlijkheid. Aan de hand van de analyse die met kleuren werkt, konden ze ook analyseren met wie (welke kleuren) ze beter kunnen samenwerken en waarom het met sommige personen wat stroever gaat. En wat interessant is: Hoe communiceer je met de mensen waarmee de omgang stroever gaat? Hoe kun je toch constructief samenwerken? We merken dat de deelnemers door het uitwisselen van ervaringen elkaar inspireren.


Hoe blijf je in balans als je werkzoekend bent? De volgende Walk&Talk is op dinsdag 5 oktober in Het Huis van de Gemeente. Er is gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en natuurlijk komt er een inspirerende gastspreker.

Deze keer is dat Paul Schoof, psychosociaal therapeut en leefstijlcoach. Zijn ervaring is dat vrij veel mensen heel goed voor anderen zorgen, maar niet altijd zo goed voor zichzelf. Wil je weten hoe je in balans kunt blijven, ook als je werkzoekend bent,  kom dan dinsdag 5 oktober naar Walk&Talk in het Huis van de Gemeente. Tijd: van 9:30-11:30 uur.

Voor aanmelding of meer informatie kun je bellen of appen met Nicole Vijgeboom 06 42531554 of stuur een mail naar walkentalkrhenen@gmail.com.