JobGroup aan de slag. (foto: Eline Berkum)
JobGroup aan de slag. (foto: Eline Berkum) Foto: Eline Berkum

JobHulpMaatje ondersteunt werkzoekenden

RHENEN - ‘In mijn JobGroup ontmoette ik nieuwe mensen die begrijpen wat het is om zonder werk te zitten. Wat een ervaring en tips komen er uit deze groep! Fijn om weer onder de mensen te zijn die hetzelfde doel hebben als ik!’, laat Sergio, deelnemer van een JobGroup weten.


"Heb je je baan verloren? Wil je eigenlijk ander werk, maar weet je nog niet precies wat? JobHulpMaatje Rhenen kan je daarbij helpen. Op dinsdagavond 21 september start er weer een JobGroup in De Westpoort in Rhenen.  Samen met een groepje andere werkzoekenden ga je onder deskundige leiding aan de slag op zeven opeenvolgende dinsdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur.

Tijdens die bijeenkomsten leer jij jezelf beter kennen. We gaan actief aan de slag met vragen als: Wat voor persoon ben ik?  Welk beroep past bij mij? Waar ga ik de komende periode mee aan de slag? Ook het CV en het presenteren van jezelf  zijn onderwerpen die de aandacht krijgen. Onze ervaring is dat de training het zelfvertrouwen vergroot.

Individuele begeleiding door een gecertificeerd JobHulpMaatje behoort tot de mogelijkheden. Interesse? Bel of app met Eline 06 20384182 of mail naar info@jobhulpmaatjerhenen.nl.

Meer informatie  staat op: www.jobhulpmaatjerhenen.nl. Je kunt je hier ook aanmelden."