BoekStart-uurtje in de bibliotheek

NEDER-BETUWE - Weet je dat je al op jonge leeftijd kunt starten met voorlezen? Het kan al vanaf drie maanden. Het is leuk en leerzaam. Samen plaatjes kijken en verhaaltjes vertellen. Spelenderwijs leert je kindje nieuwe woorden en samen bouw je een mooie band op. Kinderen die veel worden voorgelezen, hebben later een voorsprong op school.


Heb je vragen over voorlezen? Welke boeken zijn leuk? En hoe doe je dat, voorlezen aan zo’n kleintje? Kom dan naar het BoekStart-uurtje van BoekStart-couch Berty Quik voor gezelligheid en de antwoorden op je vragen.

Het BoekStart-uurtje is voor ouders en hun baby’s en dreumesen vanaf circa 4 maanden tot 2,5 jaar. Berty is aanwezig op dinsdag 21 september in de bibliotheek Dodewaard, op dinsdag 28 september in de bibliotheek Kesteren en op dinsdag 5 oktober in de bibliotheek Opheusden, vanaf 15 uur. Thema van het uurtje is 'Herfst'. Na afloop kun je zelf een boek kiezen om te lenen voor veel leesplezier thuis.


Kosten en aanmelden
Iedereen is welkom. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig! Meer informatie staat op www.bibliotheekrivierenland.nl.