Spreekuur Formulierenbrigade in Elst

ELST - Terwijl de Formulierenbrigade in Rhenen gedurende de corona crisis steeds bereikbaar is gebleven, kon het inloopspreekuur in ’t Bestegoed in Elst niet open blijven. Maar met het starten van de Zoute Inval kan men vanaf woensdag 15 september van 9.30 tot 10.30 uur ook weer terecht in ’t Bestegoed  voor hulp bij het invullen van formulieren.


Veel inwoners van Rhenen hebben de weg naar de Formulierenbrigade al gevonden. Het gaat daarbij vaak om aanvragen van minimaregelingen, bijstand en toeslagen, en van kwijtschelding van gemeentelijke  belastingen of van een brief die je hebt gekregen en niet begrijpt. Ook helpen we inwoners vaak om de juiste persoon bij de gemeente te vinden die hen verder kan helpen.

De spreekuren in Rhenen zijn op woensdagavond van 19-20.30 uur in de Buurthuisgarage, Valleiweg 16 en op donderdag van 9.00-12.00 uur in de Westpoort, Veerweg 1.
Het spreekuur in Elst is op woensdagochtend van 09:30 -10:30 uur in het Bestegoed. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.
Voor de spreekuren in Rhenen moet u wèl een afspraak maken via 06 83388930.