Sofie en Hans Kraay jr. op Keepersdag Keepersaction. (foto: Stichting Onky Donky)
Sofie en Hans Kraay jr. op Keepersdag Keepersaction. (foto: Stichting Onky Donky) Foto: Stichting Onky Donky

Sofie en Hans Kraay jr.

in actie voor Onky Donky

ZETTEN - Op zondag 5 september vond de keepersdag van keepersschool Keepersaction plaats op het sportpark in Zetten. De dag bestond uit trainingen, spelletjes, geld ophalen voor het goede doel en de onthulling van de beste keepers van het jaar! 


Ambassadeurs Sofie en Hans Kraay jr. van Stichting Onky Donky waren hierbij aanwezig. Naast een geweldige sportieve dag werd er een cheque van 750 euro aan stichting Onky Donky overhandigd. Daarnaast heeft Hans Kraay jr. bekend gemaakt dat Cleon van Meerten en Justin Ockers de beste keepers van het jaar zijn geworden! 

Jan en Danny Lücke (eigenaars Keepersaction) steunen stichting Onky Donky door een bedrag per inschrijving structureel te doneren aan Stichting Onky Donky. Met een deelname aan de keepersdag of inschrijving voor de keepersschool steun je Onky Donky en bezorg je een kind met een beperking een onvergetelijke dag!

Jan en Danny Lücke: ‘’Wij zijn net als Onky Donky van mening dat elk kind, kind moet kunnen zijn. Elk kind moet zorgeloos kunnen spelen en genieten. Elk kind moet onvergetelijke fijne herinneringen kunnen maken. Elk kind moet zich gezien en gehoord voelen. Op deze manier kunnen wij samen met onze deelnemers ervoor zorgen dat kinderen met een beperking een onvergetelijke dag kunnen beleven. Wij vinden het belangrijk als Keepersschool hieraan bij te dragen!


Stichting Onky Donky 

Onky Donky organiseert voor kinderen die beperkt worden in het kind zijn, een onvergetelijke dag in het Onky Donky huis gevestigd in Ouwehands Dierenpark. Meer informatie: www.onkydonky.nl.