Een eerder concert van Oratoriumkoor Euphonia. (foto: Koorlid)
Een eerder concert van Oratoriumkoor Euphonia. (foto: Koorlid) Foto: Koorlid

Open repetitie en uitvoering koor door Euphonia Rhenen

RHENEN - Oratoriumkoor Euphonia Rhenen is op zoek naar nieuwe leden. Op 14 september is er van 19.45 - 22.00 uur een open repetitie voor belangstellenden. Ook bent u welkom op onze uitvoering op Open Monumentendag op zaterdag 11 september om 10.30 uur.


Als Oratoriumkoor richten we ons op het zingen van klassieke muziek. Tijdens Open Monumentendag, op zaterdag 11 september, laten we van ons horen in de Cunerakerk in Rhenen. Men is welkom vanaf 10.30 uur. Onder leiding van dirigent Bas Ramselaar brengt het koor verschillende werken ten gehore.


"Verder repeteren we iedere dinsdagavond in de Ontmoetingskerk, Anjerlaan 1 in Rhenen. Belangstellenden zijn van harte welkom op de open repetitieavond op dinsdag 14 september om 19.45 uur. We beginnen dan met het instuderen van het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach voor ons kerstconcert op zaterdag 18 december. In de pauze is tijd voor gezelligheid onder het genot van koffie of thee."

Geen bladmuziek? Geen probleem, daar wordt voor gezorgd. Meer informatie: www.euphonia-rhenen.nl. Aanmelden voor de open repetitie via info@euphonia-rhenen.nl.