Afbeelding
Foto:

SWAN-overzicht 55+ bewegen

NEDER-BETUWE - De stichting Welzijns Activiteiten Neder-Betuwe (SWAN) heeft een overzicht gemaakt van alle 55+ beweegactiviteiten in Neder-Betuwe. Het doel hiervan is om inwoners te informeren over diverse mogelijkheden bij andere beweegaanbieders. Denk hierbij aan clubs en verenigingen die een aanbod hebben van Tai Chi, Walking football, Fit voor ouderen of de fietsen-vutterstocht. 


De SWAN biedt zelf diverse groepen Meer Bewegen voor Ouderen aan, maar heeft het beweegoverzicht nu dus uitgebreid met beweegmogelijkheden van andere aanbieders in Neder-Betuwe. Daarmee kan iedereen zelf kiezen voor de activiteit die het beste past en uitkomt.

Het overzicht is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Lokaal Akkoord Neder-Betuwe. Met deze bijdrage zijn ook posters geprint met het beweegoverzicht, die in alle dorpen worden opgehangen. Tevens is  geriatrie fysiotherapeut Amelia Klein Gunnewiek van fysiotherapiepraktijk Wijnhoven-Gierman betrokken geweest bij de uitwerking van het Lokaal Akkoord.

Inwoners die interesse hebben om meer te gaan bewegen, kunnen voor meer informatie terecht op www.swanwelzijn.nl bij het onderdeel Meer Bewegen voor Ouderen. Bellen kan ook naar 0488 441035.