Geertrui draagt donateursgeld over aan penningmeester Will Verwoerd. (foto: Arie Kuhlman)
Geertrui draagt donateursgeld over aan penningmeester Will Verwoerd. (foto: Arie Kuhlman) Foto: Arie Kuhlman

Een dankbaar Ons Trefpunt...

KESTEREN - Onlangs heeft seniorenvereniging Ons Trefpunt uit Kesteren haar jaarlijkse algemene vergadering gehad.


Voordat de vergadering van start ging kwam Geertrui van Kooten bij het bestuur met wat zij noemde: een grote verrassing.

Geertrui is al jarenlang degene die namens de vereniging bij donateurs langsgaat om extra geld op te halen. Helaas is dat nodig omdat de Gemeente Neder-Betuwe een paar jaar geleden heeft besloten om de jaarlijkse subsidie met een derde af te bouwen. Geertrui slaagt er ieder jaar in om namens de seniorenvereniging veel donateurs te overtuigen om weer te geven. Voor dit jaar was de verwachting dat de donaties flink minder zouden zijn vanwege Corona.

De grote verrassing bleek te zijn dat we dit jaar van de donateurs meer geld hadden gekregen dan in andere jaren. "Hiervoor willen we onze donateurs graag bedanken en hen een warm applaus geven. Het betekent dat we zonder zorgen door kunnen gaan met de activiteiten ten behoeve van onze senioren uit de gemeente Neder-Betuwe. De activiteiten van de vereniging bestaat uit biljarten en soosactiviteiten, zoals kaarten en bingo. Ook worden er uitjes, bingo’s en loterijen georganiseerd."

"Mocht u als senior graag met andere senioren contact willen hebben en belangstelling hebben om met ons mee te doen, neem dan contact met ons op via onstrefpunt@outlook.com. U kunt ook vrijblijvend langskomen in Ons Dorpshuis Kesteren, Nedereindsestraat 27 a in Kesteren. Wij zijn er voor biljartactiviteiten om maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag vanaf 13.00 uur. Voor de soosactiviteiten kunt u terecht op donderdagmiddag vanaf 13.00 uur."