Veertigjarig bestaan Dorcas

OPHEUSDEN - Van 6 tot en met 18 september staat de Dorcas-winkel in het teken van het 40-jarig bestaan van Dorcas. Er zijn diverse activiteiten en leuke kortingsacties. Dit is de tweede jubileumweek van dit jaar met weer nieuwe acties.


Op donderdag 9 september zaterdag, 11 september en vrijdag 17 september 2021 hebben wij een Vroege Vogel-actie. Op genoemde data kunt u bij ons komen winkelen tussen 08.00 en 10.00 uur en u ontvangt een korting op alle artikelen van 25%. Daarnaast zijn er tal van andere acties.

Dorcas-winkel Opheusden is gevestigd aan de Rozenstraat 2a. Dorcas is een christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie en werkt in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De organisatie bestaat 40 jaar en richt zich op blijvende verandering in het leven van mensen in nood. In heel Nederland heeft de organisatie 41 Dorcas winkels die worden gerund door duizenden vrijwilligers.

"Op www.dorcaswinkelopheusden.nl staat meer informatie over de actie en kunt u antwoord vinden op de veel gestelde vragen. U kunt ons ook via mail benaderen: dorcaswinkelopheusden@dorcas.nl . En uiteraard telefonisch tijdens ons openingsdagen donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 15.00 uur op telefoonnummer 0488 443983. Alle acties en aanbiedingen vindt u wekelijks ook op Facebook!"