Kinderen volgen een dansworkshop.
Kinderen volgen een dansworkshop. Foto:

Fluvium Zomervakantieweek

NEDER-BETUWE - Door corona hebben alle kinderen afgelopen schooljaar helaas veel schooldagen gemist. Om de kinderen op sociaal-emotioneel gebied en bij de taalontwikkeling extra ondersteuning te bieden, heeft stichting Fluvium in samenwerking met BMC voor de tweede keer een Zomervakantieweek georganiseerd in de week van 23 tot en met 27 augustus. 


In deze week kunnen de kinderen van alle Fluvium scholen door middel van verschillende activiteiten het nieuwe schooljaar weer opstarten. Voor de midden- en bovenbouw is er een afwisselend programma met een breed aanbod van activiteiten. Zo is onder andere de korfbalvereniging uit Kesteren aanwezig om een workshop te verzorgen, worden er lessen freerunning en dansen verzorgd door sportvereniging Olympia, is er een les scheikunde en zijn de kinderen creatief aan het werk bij urban sketching, handlettering en musical en theater. De jongste kinderen uit groep 1 en 2 gaan vanuit het overkoepelende thema ‘Een dagje weg’ aan de slag en werken zo vanuit thema’s als ‘De boerderij’ en ‘Het strand’ met verschillende activiteiten.

Het is een week waarin ongeveer zeventig kinderen van de Fluvium scholen in Neder-Betuwe genieten van de afwisselende activiteiten en elkaars aanwezigheid