Omnisportvereniging Olympia

zoekt badmintontrain(st)er

NEDER-BETUWE - Ben jij gek op badminton en zie jij het wel zitten om het niveau van de jeugdspelers naar een hoger level te tillen? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou.


S.V. Olympia is een laagdrempelige Omnisportvereniging in de Betuwe. De badmintonafdeling traint in sporthal De Linie in Ochten op drie volwaardige badmintonvelden. Om de huidige en nieuwe leden enthousiast (verder) te leren badmintonnen, zoekt de sportvereniging een train(st)er met een heldere visie en affiniteit met het verenigingsleven. Naast de wekelijkse jeugdtrainingen is er ook een selecte groep die deelneemt aan de jeugdcompetitie. Als trainer dé kans om hen te laten groeien in de competitie!


De voorkeur gaat uit naar een gediplomeerd train(st)er. Heb je geen papieren, maar ben je wel enthousiast en bereid om eventueel een opleiding te volgen? Dan draagt SV Olympia bij in de kosten en ben je ook van harte welkom om te reageren. Daarnaast krijg je ook een vrijwilligersvergoeding.


De jeugd traint op dinsdagmiddag tussen 16:45 – 18:45 uur (bij voorkeur in twee groepen). De eerste training is op dinsdag 31 augustus.


Interesse?
Zie jij jezelf wel in bovenstaande omschrijving passen? Mail dan naar badminton@olympia-ochten.nl. Meer info over de vereniging staat op www.olypima-ochten.nl.